Feyond Sports tiasa nyumponan kabutuhan pikeun sababaraha grup pelanggan anu ngagaduhan produk pasokan golf anu béda.

Bahasa
PRODUK
MACA DEUI
Ayeuna, urang ngajual sareng ngadamel sagala jinis produk olahraga golf.
Prakték Golf HighQualitas ngepak Grosir Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
Prakték Golf HighQualitas ngepak Grosir Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
Net Praktek Golf Feyond cocog pikeun sadaya tingkatan, cocog pikeun anu ngamimitian golf pikeun latihan nganiaya sareng nyukur. 1. Hujan nuju. Anjeun teu tiasa nganggo lapangan golf. Dina waktos ayeuna, anjeun ngan kedah muka kandang golf ieu dimana waé anjeun badé nempatkeun teras, sacara bébas latihan kaahlian golf anjeun 2. Kandang golf ieu mangrupikeun bentuk tenda. Nalika anjeun latihan di jero rohangan, éta tiasa nyandak anjeun raos khusus 3. lawon oxford kapadetan tinggi ngajadikeun kandang golf ieu cukup awét pikeun nanggung prakték hit anjeun pikeun waktos anu lami 4. Sateuacan latihan, netting golf ieu gampang dipasang. Saatos éta, anjeun ogé tiasa sacara gampang ngaleupaskeun éta pikeun ngabantosan anjeun ngatur alat-alat latihan anjeun sakahayangna 5. Alat latihan golf ieu mangrupikeun pendamping anu saé nalika anjeun peryogi istirahat, hiburan atanapi latihan jsb. 6. Ngayunkeun rod golf anjeun sareng pencét bal kana kandang golf sanés éta asap atanapi hujan atanapi berangin. Éta ngan gumantung kana anjeun pikeun mutuskeun iraha sareng dimana ngamimitian perjalanan golf anjeun nyalira. 7. Gampang dirakit: Jaring golf gancang nyetél sareng tilepan dina 2 menit setelan / ngarobih pikeun latihan langkung. 8. Merenah: Unggal jaring golf ngagaduhan kantong bawa awét pikeun ngabantosan anjeun nyimpen sareng ngajemput kalayan gampang! Hatur nuhun! Jenis: Kandang Bahan bolong: lawon Oxford Bahan Rod Dukung: Fiberglass Warna: Hideung, Héjo Ukuran: 200x100x140cm / 78.74x39.37x55.12 Ukuran rangkep: 50x25x10cm / 19.69x9.84x3.94 Kajadian: Indoor, outdoor Téma: Olahraga Jenis Olahraga: Golf MOQ: 1 pcs Paking: 1 pcs / kantong bawa
Teleskop Laser rangefinder golf
Teleskop Laser rangefinder golf
Naha urang peryogi Golf Laser Rangefinder? Salah sahiji hal anu paling hésé pikeun ngukur nalika anjeun énggal di buruan nyaéta jarak. Sareng salah sahiji hal anu "lami pro" ngagaduhan masalah nyaéta jarak. Kanyataanna, urang sadayana ngagaduhan masalah sareng perkiraan jarak. Akurasi anu hadé janten ± 0,3 yard dina jarak 200 yard, ngan ukur Feyond rangefinders anu tiasa minuhan akurasi tinggi ieu di pasar; Akurat ka ± 0,55 yard ti 200-660 yard; Ukuran dina yard atanapi Méter; Sababaraha modeu (modeu scanner tiang flagging, lamping golf disaluyukeun, pangukuran laju) Ukuran enteng & Kompak (tiasa pas dina saku): ukuran saku (110 * 65 * 38mm), Ringan (164g), langkung alit sareng langkung enteng dibanding rangefinders sanés. Batré litium CR2 3V awét kalebet: 5000 kali otomatis pareum saatos 8 detik. Ergonomis, desain casing lemes (ABS + PP), anu sanésna ngan ukur PP, rangefinder golf kami masihan anjeun pangalaman anu langkung saé. 6x perbesaran ku HD tetep panjang fokus mimitian sistem, Caang, résolusi tinggi monocular; Cai sareng kodok buktina; Kanggo langkung akurasi, Feyond golf range finder with golf slope Compaces otomatis ngitung jarak nanjak atanapi nurunkeun tur nampilkeun jarak ka pin, sahingga anjeun tiasa milih kleub anu leres sareng pencét bal kalayan percaya diri. Téhnologi Canggih Bendéra Canggih nyaring tiang bendéra tina objék latar (dahan sareng jukut) mastikeun anjeun némbak bandéra. Prioritas Target Pertama tiasa néwak target anu pangpayunna / pangcaketna diantara sababaraha ukuran anu dipikagaduh, tanpa ngantosan indikator sékundér, sapertos geter. Langkung gampang dipasang sareng tukeur batréna ngan ukur kedah nyorong tutupna, dibandingkeun sareng rangefinders golf sanés Batré litium CR2 3V parantos kalebet, tiasa nganggo sahenteuna 3000 kali plus, otomatis pareum saatos 8 detik. Kantong hardshell premium awét nganggo lemes lemes gampang dilobokkeun zipper, henteu gampang deformasi, ngajagi anu milari jangkauan tina mangaruhan sareng muterna. Gampang dibabawa, ku tali anu ditutup sareng klip logam pikeun ngagantung dina kantong golf, tiasa diamankeun tina ragrag, cocog pikeun golf, moro, gunung, sareng outdoor nganggo, Waterproof. Ngawengku tali sabuk upami anjeun badé nyandak range finder anjeun tanpa kantong golf anjeun. Detil Mini Golf Rangefinder; Kisaran: 600m Warna: (Hideung, Beureum, Biru, Bodas, Abu, Pink) Jinis batré: 3V, CR2 * 1 hijian: M / YD Akurasi: ± 0,5m Tipe laser: 905nm Kaamanan panon: FDA (CFR 21) Tampilan lapangan: 7 ° Gedekeun: 6X Diaméter tujuan objektif: 22mm Diaméterna soca: 16mm diameter murid kaluar: 3.7mm Diopter: ± 5D Métode pangaturan diopter: Pangaluyuan panon Suhu operasi: 0 ° c- + 40 ° c Paparan: LCD Ukuran: 110 * 65 * 38mm Beurat tanpa batré (g): 164g MOQ: 1 sét
HighQuality Golf Put Mat Mat golf green Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
HighQuality Golf Put Mat Mat golf green Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
Mat héjo golf Feyond henteu teratur ieu nyaruakeun héjo golf anu asli, janten anjeun tiasa ngaraosan perasaan klub golf di bumi! Supados anjeun tiasa ngaraos pikaresepeun maén golf iraha waé, dimana waé! Anjeun tiasa ogé latihan nempatkeun, anu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pemula! Dipaké di Bumi, kantor, garasi, damel atanapi di luar ruangan, gampang nempatkeun ieu Putting Greens mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun latihan game pondok anjeun sapanjang taun. Realistis Premium Turf Putting Surface kanggo raos sareng polah sapertos héjo nempatkeun héjo. Anjeun tiasa ngarobih héjo tina ukuran sareng bentuk naon waé, sareng ogé ngaropea logo anjeun nyalira. Hayu janten milik anjeun. Nalika anjeun nganggo, anjeun tiasa ngagulung sareng ngumpulkeunana. Nalika anjeun nganggo, anjeun tiasa langsung kaluar! Merenah pisan, ogé moal nempatan rohangan! Golf mangrupikeun permainan kasabaran sareng diajar, sareng pamaén golf anu paling saé diajar ampir unggal jam unggal dinten ngalaksanakeun ayunan, pendekatan, sareng ogé diajar kumaha carana ngajaga watekna dina kaayaan kendali nalika kaayaan henteu jalan. Ayeuna, anjeun henteu kedah dina lapangan golf atanapi dina jarak nyetir pikeun latihan sareng nyampurnakeun buruan anjeun. Éta ogé tiasa dilakukeun di bumi ngalangkungan kanyamanan feyond tina mat mat nempatkeun anu pangsaéna, anu nyiptakeun kaayaan héjo ku cara tukang bumi anjeun anu henteu pernah tiasa. Éta henteu ngan ukur golf nempatkeun mats anu aya dina hiji tungtung, éta otentik, mangpaat, sareng seueur anu lengkep tiasa disesuaikan, pikeun masihan anjeun sakedik tantangan. Detil Golf Putting Green; Jenis: Putting Green Warna: Héjo Kalebet pakét: 1Pcs / set MOQ: 1 pcs Bahan: PP + PE Kahirupan Jukut: 6-10 taun
Pabrikan alat divot Golf propésional
Pabrikan alat divot Golf propésional
Éta desain inovatif anu ngajantenkeun répéhasi héjo. Pemain golf kedah nyandak pakakas divot sareng aranjeunna dina lapangan golf ngarah tiasa ngalereskeun karusakan naon waé anu aranjeunna tingali, ngabantosan ngajaga kursus anu saé kaayaan pikeun sadayana. Pedaran lengkep Upami anjeun hoyong niatkeun alat golfing pikeun anjeun atanapi kanggo masihan kado, éta henteu langkung saé tibatan alat divot switchblade. Éta ngagaduhan dua corétan logam anu muterkeun tina casing na, sapertos switchblade. Prongs digunakeun pikeun ngalereskeun karusakan rumput laut di lapangan golf, biasana disababkeun ku pamaén golf ngahubungi jukut sareng klubna atanapi ku bola golf badarat dina héjo. The prongs tina alat divot switchblade dilebetkeun kana gambut di juru luar tanda. Tepi teras ati-ati kadorong deui ka arah tengah kanggo nutup jurang. Téhnik ieu digunakeun sahingga tanda dilereskeun kalayan henteu aya deui karusakan anu disababkeun ku akar jukut. Bahan: stainless steel + alloy seng / aluminium / plastik Ukuran: 3 * 12cm (teu kabuka) Beurat: 47g MOQ: 10 logo: ngarobih
  • 2017
    Pendirian perusahaan
  • 50+
    Tanaga perusahaan
  • 1900+
    Daérah pabrik
Shenzhen Feyond Sports Co., Ltd.

Shenzhen Feyond Sports Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus dina manufaktur sareng ngararancang sakedik produk golf sareng pasokan golf anu sanésna, ngalangkungan daérah pabrik 1900sqm.


Lokasina di Propinsi Guangdong Cina, urang tiasa nyumponan kabutuhan tina sababaraha grup pelanggan sareng produk golf anu béda; Ayeuna, urang ngajual sareng ngadamel sagala jinis produk golf sareng pasokan golf, sapertos aksesoris golf anu pangsaéna, séting prakték golf, alat latihan golf sareng palatih ayunan golf sareng produk olahraga golf sanés.


Olahraga Feyond wajib keukeuh kana filsafat "Feyond golf, Never stop". Kami ngarepkeun diajar ngeunaan tungtutan anjeun sareng nyiptakeun bisnis hébat kami.

KASUS
MACA DEUI
Kami ngarepkeun diajar ngeunaan tungtutan anjeun sareng nyiptakeun bisnis hébat kami.
Kasus Feyond-2
Kasus Feyond-2
Kasus-2. Kandang Hitting ieu didamel pikeun lapangan golf Tionghoa, aranjeunna bakal ngagunakeunana pikeun pratice golf di bumi, kandang golf pencét biasana 3x3x3m, urang tiasa ngadamel ukuran anjeun ogé, tapi kaseueuran jalma nganggo ukuran ieu, sareng éta ogé tiasa gaduh lawon udagan, anjeun ogé tiasa ngadamel desain atanapi logo anjeun dina lawon target, kami henteu ngan ukur ngadamel kandang golf, tapi ogé ngadamel golf mat, anjeun tiasa ningali tina vedio, biasana éta 1.5x1.5m. urang ogé tiasa ngahasilkeun mat golf sanés upami anjeun resep, anjeun tiasa ningali tina katalog produk kami anu sanés, ogé upami anjeun peryogi, kami tiasa ngamajukeun anjeun bola golf, tee karét golf, klub golf sasarengan, anjeun tiasa mésér produk golf naon waé ti kami, aya ogé pabrik urang sorangan didamel, sababaraha aya koperator kami, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngalayanan anjeun ogé.
Golf pencét net Case1
Golf pencét net Case1
KASES Jaringan golf hit seting ieu didamel pikeun nasabah AS, éta penjualan Pasar Amérika Serikat sareng Kanada, sareng éta ngagaduhan jual anu saé, set lengkep kalebet kandang pemukul ageung, dina kandangna ngagaduhan lawon target, tiasa ngajantenkeun desain sareng logo dina lawon target, ogé ngagaduhan tikar golf, bola golf, tee karét golf, manual sareng kantong nilon ageung kanggo ngarangkep sadayana. anjeun tiasa nganggo éta di kebon anjeun atanapi dina kursus klub, maén di bumi nyaéta pilihan anu pangsaéna, nalika anjeun ngagaduhan kebon pribadi, anggo kandang nganiaya desain ieu mangrupikeun pangalaman anu saé, mugia anjeun resep sareng mésér ti kami. Detil: Ukuran kandang: 2.2x3m Bahan kandang: Poliéster Target lawon Ukuran: 1.5x1.5m Bahan lawon target: nilon Prakték golf: 2 lapis bola golf, 3 pcs per set, 3 warna (bodas, biru, beureum) Golf tee karét: 3 pcs per set (bodas, biru, beureum) 1 pcs Kantong nilon nganggo logo, manual 1 pcs MOQ : 500 sét waktos pamimpin: 30-40 dinten damel
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi
Gantelkeun: