Produk
MACA DEUI
Ayeuna, urang ngajual sareng melak sadaya jinis produk olahraga golf.
Prestasi golf anu langkung kualitas luhur nyusut pabrik allesis net
Prestasi golf anu langkung kualitas luhur nyusut pabrik allesis net
Feyal mangrupikeun produksi produk Golf profésional sareng supplier penjualan.Upami anjeun hoyong adat sareng terang langkung seueur ngeunaan kami, punten nyambungkeun kami ku:Website: https://www.pargolfggar.comWhatsapp: +8618813984783Email: Malaikatgolfolf@outlook.comYoutube: https://www.youtube.com/channel/ucvwgcksc8d-u-QPVK0bfuzaFacebook: https://www.flacebook.com/fleeyond-veyol353535348986LinkedIn:https://www.linkinedin.com/in/angel-Yang-Golf4155/#golfs chipping net # feyal golf gol # Golfs Golf net # golf bersih # golf nganiaya net #
Feyond Hot Sale teleskop laser golf rangefinder
Feyond Hot Sale teleskop laser golf rangefinder
Feyal mangrupikeun produksi produk Golf profésional sareng supplier penjualan.Upami anjeun hoyong adat sareng terang langkung seueur ngeunaan kami, punten nyambungkeun kami ku:Website: https://www.pargolfggar.comWhatsapp: +8618813984783Email: Malaikatgolfolf@outlook.comYoutube: https://www.youtube.com/channel/ucvwgcksc8d-u-QPVK0bfuzaFacebook: https://www.flacebook.com/fleeyond-veyol353535348986LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/angel-yang-golf-3158b4155/#telescope laser golf rangefinder #Feyond golf # rentang golf Panimu # golf rangefinder # laser golf rangefinder #
Khusus Khusus Panyimpangan Panyimpenan Panyimpenan Panyimpangan
Khusus Khusus Panyimpangan Panyimpenan Panyimpenan Panyimpangan
Feyal mangrupikeun produksi produk Golf profésional sareng supplier penjualan.Upami anjeun hoyong adat sareng terang langkung seueur ngeunaan kami, punten nyambungkeun kami ku:Situs wéb: https://www.pargolfggar.comWhatsApp:+86181813984783Email Panginten:Matallyanggolfolf@outlook.comYouTube:https://www.youtube.com/channel/ucvwgckscksc8d-u-QPVK0BFUZAFacebook:https://www.facebook/fleeyond-golfyv353535348986LinkedIn:https://www.linkinedin.com/in/angel-Yang-Golf4155/#golfs overot Invot # Golf ngalereskeun aplikasi Perbaikan # Golf Golf # Angkat Pitch Hold # Golf
Colo Cai Heect Coel Coel Coel and Golf Bola Marke Produsik Pabrik - Feyon
Colo Cai Heect Coel Coel Coel and Golf Bola Marke Produsik Pabrik - Feyon
Feyal mangrupikeun produksi produk Golf profésional sareng supplier penjualan.Upami anjeun hoyong adat sareng terang langkung seueur ngeunaan kami, punten nyambungkeun kami ku:Website: https://www.pargolfggar.comWhatsapp: +8618813984783Email: Malaikatgolfolf@outlook.comYoutube: https://www.youtube.com/channel/ucvwgcksc8d-u-QPVK0bfuzaFacebook: https://www.flacebook.com/fleeyond-veyol353535348986LinkedIn: https://www.linkin.com/in/angel-Yang-Golf4155/detail/riactivitas/#gol kado set # Feye Golf #flole Gold Inklect # Golf Gold # Golf Rengse Alat # Golfs Setel sareng Box #
  • Taun 2017
    Pendirian perusahaan
  • 50+
    Personel perusahaan
  • 1900+
    Daérah pabrik
Shenzhen Feyond Olahraga Co., Ltd.

Linenzen Feyal Olahraga Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus pikeun nyebarkeun sareng ngarésokeun tumpukan golf leutik sareng beusi ageung sareng suplai permen


Tempatna di Propinsi Guangdong Ti Cina, urang tiasa nyumponan kabutuhan ti sababaraha kelompok pelatuan anu umum; produk golf anu béda; Kiwari, urang ngical sareng nyebarkeun sagala jinis produk golf sareng suplai Golf, sapertos resesial golf, Tutter Latihan Nincer Bahan sareng Propil Lembah Ruangan sareng Mastion latihan anu langkung.


olahraga Feyond wajib keukeuh dina falsafah "Feyond golf, teu eureun". Kami ngarepkeun pembelajaran ngeunaan tungtutan anjeun sareng nyiptakeun bisnis anu hébat.

Pasualan
MACA DEUI
Kami ngarepkeun pembelajaran ngeunaan tungtutan anjeun sareng nyiptakeun bisnis anu hébat.
Kasus Feyond-2
Kasus Feyond-2
Kasus-2. Kandang Hitting ieu didamel pikeun lapangan golf Tionghoa, aranjeunna bakal ngagunakeunana pikeun pratice golf di bumi, kandang golf pencét biasana 3x3x3m, urang tiasa ngadamel ukuran anjeun ogé, tapi kaseueuran jalma nganggo ukuran ieu, sareng éta ogé tiasa gaduh lawon udagan, anjeun ogé tiasa ngadamel desain atanapi logo anjeun dina lawon target, kami henteu ngan ukur ngadamel kandang golf, tapi ogé ngadamel golf mat, anjeun tiasa ningali tina vedio, biasana éta 1.5x1.5m. urang ogé tiasa ngahasilkeun mat golf sanés upami anjeun resep, anjeun tiasa ningali tina katalog produk kami anu sanés, ogé upami anjeun peryogi, kami tiasa ngamajukeun anjeun bola golf, tee karét golf, klub golf sasarengan, anjeun tiasa mésér produk golf naon waé ti kami, aya ogé pabrik urang sorangan didamel, sababaraha aya koperator kami, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngalayanan anjeun ogé.
Golf pencét net Case1
Golf pencét net Case1
KASES Jaringan golf hit seting ieu didamel pikeun nasabah AS, éta penjualan Pasar Amérika Serikat sareng Kanada, sareng éta ngagaduhan jual anu saé, set lengkep kalebet kandang pemukul ageung, dina kandangna ngagaduhan lawon target, tiasa ngajantenkeun desain sareng logo dina lawon target, ogé ngagaduhan tikar golf, bola golf, tee karét golf, manual sareng kantong nilon ageung kanggo ngarangkep sadayana. anjeun tiasa nganggo éta di kebon anjeun atanapi dina kursus klub, maén di bumi nyaéta pilihan anu pangsaéna, nalika anjeun ngagaduhan kebon pribadi, anggo kandang nganiaya desain ieu mangrupikeun pangalaman anu saé, mugia anjeun resep sareng mésér ti kami. Detil: Ukuran kandang: 2.2x3m Bahan kandang: Poliéster Target lawon Ukuran: 1.5x1.5m Bahan lawon target: nilon Prakték golf: 2 lapis bola golf, 3 pcs per set, 3 warna (bodas, biru, beureum) Golf tee karét: 3 pcs per set (bodas, biru, beureum) 1 pcs Kantong nilon nganggo logo, manual 1 pcs MOQ : 500 sét waktos pamimpin: 30-40 dinten damel
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi
Gantelkeun: