Feyond Sports mund të plotësojë nevojat për grupe të ndryshme klientësh me produkte të ndryshme të furnizimeve të golfit.
Gjuhe

Rangefinder me golf me lazer

Teleskopi Laser golfi me golf
Pse na duhet Golf Laser Rangefinder? Një nga gjërat më të vështira për t'u matur kur jeni i ri në lojë është distanca. Dhe një nga gjërat me të cilat "pro i vjetër" ka probleme është distanca. Fakti është, të gjithë kemi probleme me vlerësimin e distancës. Saktësi superiore në 0.3 jardë brenda 200 kopshteve, vetëm distancat e zbulimit Feyond mund të përmbushin këtë saktësi të lartë në treg; Saktë deri në 0,55 y oborre nga 200-660 oborre; Masat në Oborre ose Metër; Modalitete të shumëfishta (modaliteti i skanimit të shtizës, rregullimi i pjerrësisë së golfit, matja e shpejtësisë) Përmasa të lehta dhe kompakte (mund të futet në xhep): madhësia e xhepit (110 * 65 * 38 mm), pesha e lehtë (164 g) , shumë më e vogël dhe më e lehtë se vëzhguesit e tjerë. Përfshihet bateri litiumi CR2 3V me jetëgjatësi: 5000 herë automatikisht fiket pas 8 sekondash. Dizajn ergonomik, i butë (ABS + PP), të tjerët janë thjesht PP, distanca për golfin tonë ju jep një përvojë më të mirë. Zmadhim 6x me sistem HD me gjatësi fokale fikse, Ndriçues, me një pamje me rezolucion të lartë; Mbrojtje nga uji dhe bretkosa; Për akoma më shumë saktësi, Gjetësi i fushës së golfit Feyond me kompensimin e pjerrësisë së golfit automatikisht llogarit distancën e përpjetë ose teposhtë dhe shfaqet së bashku me distanca deri në majë, në mënyrë që të zgjidhni klubin e duhur dhe të godisni topin me besim. Teknologjia e Avancuar e Blerjes së Flamurit filtron shtizën nga objektet e sfondit (degë dhe bar) duke siguruar që të qëlloni flamurin. Prioriteti i Parë i Synimit mund të arrijë objektivin e parë / më të afërt midis matjeve të shumëfishta të marra, pa pritur për një tregues dytësor, si një dridhje. Shumë më lehtë për të instaluar dhe shkëmbyer baterinë, thjesht duhet të shtyni mbulesën, krahasuar me distancat e tjera të golfit Bateria litium CR2 3V ka përfshirë, mund të përdorë të paktën 3000 herë plus, automatikisht fiket pas 8 sekondash. Një mbajtje e fortë premium e fortë me zinxhir të butë me rreshtim të butë, jo e lehtë për deformim, duke mbrojtur gjetësin e rrezes nga ndikimi dhe rënia. Lehtë për tu mbajtur, me rripin e mbyllur dhe kapësin metalik për t’u varur në çantën e golfit, mund të sigurohet kundër rënies, i përshtatshëm për golf, gjueti, alpinizëm dhe përdorim në natyrë, i papërshkueshëm nga uji. Përfshin rripin e rripit nëse doni të mbani gjetësin tuaj të poligonit pa çantën tuaj të golfit. Detajet e Mini Golf Rangefinder; Diapazoni: 600m Ngjyra: (E zezë, e kuqe, blu, e bardhë, gri, rozë) Lloji i baterisë: 3V, CR2 * 1 Njësitë: M / YD Saktësia: 0,5 milion ± Lloji i lazerit: 905nm Siguria e syve: FDA (CFR 21) Pamja e fushës: 7 ° Zmadhimi: 6X Diametri objektiv i objektivit: 22 mm Diametri i copës së syrit: 16 mm diametri i nxënësit të daljes: 3.7 mm Dioptria: ± 5D Metoda e rregullimit të dioptrisë: Rregullimi i syrit Temperatura e punës: 0 ° c- + 40 ° c Shfaqja: LCD Madhësia: 110 * 65 * 38 mm Pesha pa bateri (g): 164g MOQ: 1 set
Fabrika më e mirë e gjetjes së golfit teleskopi i lazerit Çmimi-
Pse na duhet Golf Laser Rangefinder? Një nga gjërat më të vështira për t'u matur kur jeni i ri në lojë është distanca. Dhe një nga gjërat me të cilat "pro i vjetër" ka probleme është distanca. Fakti është, të gjithë kemi probleme me vlerësimin e distancës. Saktësi superiore në 0.3 jardë brenda 200 kopshteve, vetëm distancat e zbulimit Feyond mund të përmbushin këtë saktësi të lartë në treg; Saktë deri në 0,55 y oborre nga 200-660 oborre; Masat në Oborre ose Metër; Modalitete të shumëfishta (modaliteti i skanimit të shtizës, rregullimi i pjerrësisë së golfit, matja e shpejtësisë) Përmasa të lehta dhe kompakte (mund të futet në xhep): madhësia e xhepit (110 * 65 * 38 mm), pesha e lehtë (164 g) , shumë më e vogël dhe më e lehtë se vëzhguesit e tjerë. Përfshihet bateri litiumi CR2 3V me jetëgjatësi: 5000 herë automatikisht fiket pas 8 sekondash. Dizajn ergonomik, i butë (ABS + PP), të tjerët janë thjesht PP, distanca për golfin tonë ju jep një përvojë më të mirë. Zmadhim 6x me sistem HD me gjatësi fokale fikse, Ndriçues, me një pamje me rezolucion të lartë; Mbrojtje nga uji dhe bretkosa; Për akoma më shumë saktësi, Gjetësi i fushës së golfit Feyond me kompensimin e pjerrësisë së golfit automatikisht llogarit distancën e përpjetë ose teposhtë dhe shfaqet së bashku me distanca deri në majë, në mënyrë që të zgjidhni klubin e duhur dhe të godisni topin me besim. Teknologjia e Avancuar e Blerjes së Flamurit filtron shtizën nga objektet e sfondit (degë dhe bar) duke siguruar që të qëlloni flamurin. Prioriteti i Parë i Synimit mund të arrijë objektivin e parë / më të afërt midis matjeve të shumëfishta të marra, pa pritur për një tregues dytësor, si një dridhje. Shumë më lehtë për të instaluar dhe shkëmbyer baterinë, thjesht duhet të shtyni mbulesën, krahasuar me distancat e tjera të golfit Bateria litium CR2 3V ka përfshirë, mund të përdorë të paktën 3000 herë plus, automatikisht fiket pas 8 sekondash. Një mbajtje e fortë premium e fortë me zinxhir të butë me rreshtim të butë, jo e lehtë për deformim, duke mbrojtur gjetësin e rrezes nga ndikimi dhe rënia. Lehtë për tu mbajtur, me rripin e mbyllur dhe kapësin metalik për t’u varur në çantën e golfit, mund të sigurohet kundër rënies, i përshtatshëm për golf, gjueti, alpinizëm dhe përdorim në natyrë, i papërshkueshëm nga uji. Përfshin rripin e rripit nëse doni të mbani gjetësin tuaj të poligonit pa çantën tuaj të golfit. Diapazoni: 600m Ngjyra: (E zezë, e kuqe, blu, e bardhë, gri, rozë) Lloji i baterisë: 3V, CR2 * 1 Njësitë: M / YD Saktësia: 0,5 milion ± Lloji i lazerit: 905nm Siguria e syve: FDA (CFR 21) Pamja e fushës: 7 ° Zmadhimi: 6X Diametri objektiv i objektivit: 22 mm Diametri i copës së syrit: 16 mm diametri i nxënësit të daljes: 3.7 mm Dioptria: ± 5D Metoda e rregullimit të dioptrisë: Rregullimi i syrit Temperatura e punës: 0 ° c- + 40 ° c Shfaqja: LCD Madhësia: 110 * 65 * 38 mm Pesha pa bateri (g): 164g MOQ: 1 set
Jo më~~