Feyond Sports bisa nyukupi kabutuhan macem-macem klompok pelanggan kanthi macem-macem produk golf.
Basa

Laser Golf Rangefinder

Rangefinder golf Laser teleskop
Napa kita butuh Rangefinder Laser Golf? Salah sawijining perkara sing paling angel diukur nalika sampeyan lagi anyar ing game yaiku jarak. Lan salah sawijining prekara sing "masalah lawas" yaiku jarak. Kasunyatane, kita kabeh duwe masalah ngramal jarak. Akurasi paling unggul nganti ± 0,3 yard ing jarak 200 yard, mung Feyond rangefinders sing bisa nemokake akurasi dhuwur iki ing pasar; Akurat nganti ± 0,55 yard saka 200-660 yard; Ukur ing Meter utawa Meter; Multiple mode (mode scanner tiang gendera, slope golf diatur, pangukuran kacepetan) Ukuran entheng & Kompak (bisa dicocogake ing kanthong): ukuran saku (110 * 65 * 38mm), Ringan (164g), luwih cilik lan luwih entheng tinimbang mesin pencari liyane. Baterai lithium CR2 tahan lama kalebu: 5000 kaping mati kanthi otomatis sawise 8 detik. Desain casing ergonomis, lembut (ABS + PP), liyane mung PP, rangefinder golf kita menehi pengalaman luwih apik. 6x nggedhekake kanthi fokus fokus dawa HD, monocular kanthi resolusi dhuwur; Bukti banyu lan kodhok; Kanggo akurasi, Feyond golf finder range kanthi kompensasi lereng golf kanthi otomatis ngitung jarak munggah utawa mudhun lan ditampilake karo jarak pin kanggo pin, supaya sampeyan bisa milih klub sing bener lan nggebug bal kanthi percaya dhiri. Teknologi Akuisisi Gendera Lanjut nyaring tiang gendera saka obyek latar mburi (cabang lan suket) sing nggawe sampeyan njupuk gendera. Prioritas Target Pertama bisa nyekel target pisanan / paling cedhak ing antarane sawetara pangukuran sing dipikolehi, tanpa ngenteni indikator sekunder, kayata geter. Luwih gampang nginstal lan ijol-ijolan batere mung kudu nutupi tutup, dibandhingake karo range golf liyane. Baterai lithium CR2 3V wis klebu, bisa nggunakake paling ora kaping 3000 kaping plus, mati kanthi otomatis sawise 8 detik. Barang hardshell premium sing awet terus nganggo zipper akses sing gampang, ora gampang deformasi, nglindhungi sing nemokake sawetara supaya ora kena pengaruh lan ngeculake. Gampang digawa, kanthi tali tertutup lan klip logam sing digantung ing tas golf, bisa diamanake saka jawah, sing cocog kanggo golf, moro, gunung, lan nggunakake ruangan, Waterproof. Kalebu tali sabuk yen sampeyan pengin nggawa range finder tanpa tas golf. Rincian Mini Golf Rangefinder; Range: 600m Werna: (Ireng, Abang, Biru, Putih, Abu-abu, Jambon) Jinis batere: 3V, CR2 * 1 Unit: M / YD Akurasi: ± 0,5m Tipe Laser: 905nm Keamanan mata: FDA (CFR 21) Tampilan lapangan: 7 ° Gedhene: 6X Diameter tujuan: 22mm Dhiameter mata: 16mm diameteripun murid: 3.7mm Diopter: ± 5D Cara nyetel diopter: Nyetel kaca mata Suhu operasi: 0 ° c- + 40 ° c Tampilan: LCD Ukuran: 110 * 65 * 38mm Bobot tanpa batere (g): 164g MOQ: 1 set
Teleskop pencari laser golf paling apik FactoryPrice-
Napa kita butuh Rangefinder Laser Golf? Salah sawijining perkara sing paling angel diukur nalika sampeyan lagi anyar ing game yaiku jarak. Lan salah sawijining prekara sing "masalah lawas" yaiku jarak. Kasunyatane, kita kabeh duwe masalah ngramal jarak. Akurasi paling unggul nganti ± 0,3 yard ing jarak 200 yard, mung Feyond rangefinders sing bisa nemokake akurasi dhuwur iki ing pasar; Akurat nganti ± 0,55 yard saka 200-660 yard; Ukur ing Meter utawa Meter; Multiple mode (mode scanner tiang gendera, slope golf diatur, pangukuran kacepetan) Ukuran entheng & Kompak (bisa dicocogake ing kanthong): ukuran saku (110 * 65 * 38mm), Ringan (164g), luwih cilik lan luwih entheng tinimbang mesin pencari liyane. Baterai lithium CR2 tahan lama kalebu: 5000 kaping mati kanthi otomatis sawise 8 detik. Desain casing ergonomis, lembut (ABS + PP), liyane mung PP, rangefinder golf kita menehi pengalaman luwih apik. 6x nggedhekake kanthi fokus fokus dawa HD, monocular kanthi resolusi dhuwur; Bukti banyu lan kodhok; Kanggo akurasi, Feyond golf finder range kanthi kompensasi lereng golf kanthi otomatis ngitung jarak munggah utawa mudhun lan ditampilake karo jarak pin kanggo pin, supaya sampeyan bisa milih klub sing bener lan nggebug bal kanthi percaya dhiri. Teknologi Akuisisi Gendera Lanjut nyaring tiang gendera saka obyek latar mburi (cabang lan suket) sing nggawe sampeyan njupuk gendera. Prioritas Target Pertama bisa nyekel target pisanan / paling cedhak ing antarane sawetara pangukuran sing dipikolehi, tanpa ngenteni indikator sekunder, kayata geter. Luwih gampang nginstal lan ijol-ijolan batere mung kudu nutupi tutup, dibandhingake karo range golf liyane. Baterai lithium CR2 3V wis klebu, bisa nggunakake paling ora kaping 3000 kaping plus, mati kanthi otomatis sawise 8 detik. Barang hardshell premium sing awet terus nganggo zipper akses sing gampang, ora gampang deformasi, nglindhungi sing nemokake sawetara supaya ora kena pengaruh lan ngeculake. Gampang digawa, kanthi tali tertutup lan klip logam sing digantung ing tas golf, bisa diamanake saka jawah, sing cocog kanggo golf, moro, gunung, lan nggunakake ruangan, Waterproof. Kalebu tali sabuk yen sampeyan pengin nggawa range finder tanpa tas golf. Range: 600m Werna: (Ireng, Abang, Biru, Putih, Abu-abu, Jambon) Jinis batere: 3V, CR2 * 1 Unit: M / YD Akurasi: ± 0,5m Tipe Laser: 905nm Keamanan mata: FDA (CFR 21) Tampilan lapangan: 7 ° Gedhene: 6X Diameter tujuan: 22mm Dhiameter mata: 16mm diameteripun murid: 3.7mm Diopter: ± 5D Cara nyetel diopter: Nyetel kaca mata Suhu operasi: 0 ° c- + 40 ° c Tampilan: LCD Ukuran: 110 * 65 * 38mm Bobot tanpa batere (g): 164g MOQ: 1 set
Ora ono maneh~~