Produk
Waca liyane
Saiki, adol lan nggawe kabeh jinis produk olahraga golf.
Praktek Golf Laku Berkualitas tinggi Chipping Grosir Pabrik Pabrik Pabrik
Praktek Golf Laku Berkualitas tinggi Chipping Grosir Pabrik Pabrik Pabrik
Foond minangka produk produksi profesional produksi lan supplier dodolan.Yen sampeyan pengin adat lan ngerti luwih lengkap babagan kita, coba sambungake dening:Situs Web: https://www.pargolfgear.comTampilan Whatsapp: +861813984783Email: AnglyLyaGolf@outlook.comYouTube: https://www.youtube.com/channel/ucvwgksc8d-u-qpvk0bfuzaFacebook: https://www.facebook.com/fondond-golf-1ct354898467576LinkedIn:https://www.intedin.com/in/angel-yang-golf-3158b4155/#golf chipping net # fonon gol golf # praktik golf net # net golf # net golf sing #
Gajian baju panas baju lasercope lasercope
Gajian baju panas baju lasercope lasercope
Foond minangka produk produksi profesional produksi lan supplier dodolan.Yen sampeyan pengin adat lan ngerti luwih lengkap babagan kita, coba sambungake dening:Situs Web: https://www.pargolfgear.comTampilan Whatsapp: +861813984783Email: AnglyLyaGolf@outlook.comYouTube: https://www.youtube.com/channel/ucvwgksc8d-u-qpvk0bfuzaFacebook: https://www.facebook.com/fondond-golf-1ct354898467576LinkedIn: https://www.intedin.com/in/angel-yang-golf-3158b4155/#Telescope Golf Laser Golf Golf #Fondery Golf # Golf Golf Finder # Golf Rangefinder # Laser Golf rangefinder # laser golf rangefinder # laser golf rangefinder #
Profesional Profesional Golf Profesional Pabrik Golf Profesional saka China
Profesional Profesional Golf Profesional Pabrik Golf Profesional saka China
Foond minangka produk produksi profesional produksi lan supplier dodolan.Yen sampeyan pengin adat lan ngerti luwih lengkap babagan kita, coba sambungake dening:Situs Web: https://www.pargolfgear.comTampilan WhatsApp:+8618813984783Email:AngelyaGolf@outlook.comYouTube:https://www.youtube.com/channel/ucvwgksc8d-u-qpvk0bfuzaFacebook:https://www.facebook.com/fonder-golf-103534898467576LinkedIn:https://www.intedin.com/in/angel-yang-golf-3158b4155/#Golf divot #golf # Golf Golf # Alat Golf Golf # Golf Pitch Pepitorblade Divot #
China Best Best Bapak Alat Divot lan Pasar Produsen Harga Pabrik - Foond
China Best Best Bapak Alat Divot lan Pasar Produsen Harga Pabrik - Foond
Foond minangka produk produksi profesional produksi lan supplier dodolan.Yen sampeyan pengin adat lan ngerti luwih lengkap babagan kita, coba sambungake dening:Situs Web: https://www.pargolfgear.comTampilan Whatsapp: +861813984783Email: AnglyLyaGolf@outlook.comYouTube: https://www.youtube.com/channel/ucvwgksc8d-u-qpvk0bfuzaFacebook: https://www.facebook.com/fondond-golf-1ct354898467576LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/angel-yang-golf-3158b4155/detail/recent-activity/Setel Hadiah #Golf # Golf Golf # Alat Golf # Alat Golf # Golf Golf # Golf Golf Set karo Box #
  • 2017
    Panyiapan perusahaan
  • 50+
    Personel perusahaan
  • 1900+
    Wilayah Pabrik
Shenzhen Foond Sports Co, Ltd

Shenzhen Fanbi Olahraga Co, Ltd minangka perusahaan khusus ing manufaktur lan ngrancang kumpulan golf sing cilik lan gedhe lan persediaan golf liyane, nutupi area pabrik 1900sqma.


Dumunung ing provinsi Guangdong, kita bisa nyukupi kebutuhan saka macem-macem klompok pelanggan kanthi macem-macem produk golf; Saiki, adol lan nggawe kabeh jinis produk golf lan persediaan golf, kayata aksesoris golf paling apik, seri praktik golf, pelatihan golf olahraga lan produk olahraga golf liyane.


Olahraga fonby bakal meksa filsafat "golf foond, ora mandheg". Kita ngarep-arep sinau babagan panjaluk sampeyan lan nggawe bisnis sing apik.

Kasus
Waca liyane
Kita ngarep-arep sinau babagan panjaluk sampeyan lan nggawe bisnis sing apik.
Kasus Feyond-2
Kasus Feyond-2
Kasus-2. Kandang Hitting iki digawe kanggo lapangan golf Tionghoa, bakal digunakake kanggo pratice golf ing omah, kandhang golf biasane 3x3x3m, kita uga bisa nggawe ukuran, nanging umume wong nggunakake ukuran iki, lan uga bisa duwe kain target, sampeyan uga bisa nggawe desain utawa logo ing kain target, kita ora mung nggawe kandhang golf, nanging uga nggawe tikar golf, sampeyan bisa ndeleng saka vedio, biasane 1.5x1.5m. kita uga bisa ngasilake tikar golf liyane yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ndeleng saka katalog produk liyane, uga yen sampeyan butuh, kita bisa menehi bal golf, tee karet golf, klub golf bebarengan, sampeyan bisa tuku produk golf saka kita, ana sawetara pabrik kita dhewe, sawetara sing nyedhiyakake kooperator, kita bakal nyoba kanggo ngladeni sampeyan kanthi becik.
Golf kenek net Case1
Golf kenek net Case1
KASES Net set golf sing digawe iki digawe kanggo klien AS, adol Pasar AS lan Kanada, lan produke bisa didol, kabeh kalebu kurung pemukul amba, ing kandhang duwe kain target, bisa nggawe sampeyan desain lan logo ing kain target, uga duwe tikar golf, bola golf, tee karet golf, manual lan tas nilon gedhe kanggo ngemas kabeh. sampeyan bisa nggunakake ing kebon utawa ing klub, dolanan ing omah yaiku pilihan sing paling apik, yen sampeyan duwe kebon pribadi, gunakake kandhang desain iki minangka pengalaman sing apik banget, muga-muga sampeyan seneng lan tuku saka kita. Rincian: Ukuran kandhang: 2.2x3m Bahan kandang: Poliester Ukuran kain target: 1.5x1.5m Bahan kain target: Nylon Praktek golf: 2 lapis golf, 3 pcs per set, 3 warna (putih, biru, abang) Tee karet golf: 3 pcs saben set (putih, biru, abang) 1 pcs Tas nilon kanthi logo, manual 1 pcs MOQ : 500 set Wektu utama: 30-40 dina kerja
Hubungi kita
Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten
Lampiran: