Feyond Sports bisa nyukupi kabutuhan macem-macem klompok pelanggan kanthi macem-macem produk golf.

Basa
PRODUK
Waca liyane
Saiki, kita adol lan pabrik kabeh jinis produk olahraga golf.
Latihan Golf TinggiQipikasi Grosir Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
Latihan Golf TinggiQipikasi Grosir Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
Net Praktek Golf Feyond cocog kanggo kabeh level, cocog kanggo pamula golf kanggo latihan memukul lan nyukur. 1.Udan udan deres. Sampeyan ora bisa nggunakake lapangan golf. Ing wektu iki, sampeyan mung kudu mbukak kandhang golf iki ing endi wae sing pengin dilebokake banjur laku kanthi bebas skill golf 2. Kandang golf iki awujud tendha. Yen sampeyan praktik ing jero ruangan, sampeyan bakal menehi perasaan khusus 3. Kain oxford kanthi kapadhetan ndadekake kandhang golf iki cukup awet kanggo latihan jangka panjang 4. Sadurunge latihan, netting golf iki gampang dipasang. Sawise iku, sampeyan uga bisa kanthi gampang nyopot kanggo mbantu sampeyan ngatur alat pelatihan miturut kekarepan 5. Alat latihan golf iki minangka kanca sing pas nalika butuh istirahat, hiburan utawa latihan lsp. 6. Geser rod golf sampeyan lan pencet bal menyang kandhang golf, ora ana asap utawa udan utawa angin. Sampeyan mung kudu mutusake kapan lan ing endi miwiti lelungan golf sampeyan dhewe. 7. Gampang dirakit: Jaring golf cepet nyiyapake lan melu persiyapan / risak 2 menit kanggo latihan liyane. 8. Trep: Saben jaring golf duwe tas nggawa tahan lama kanggo mbantu sampeyan nyimpen lan njupuk kanthi gampang! Matur nuwun! Jinis: Kandang Bahan Mesh: Kain Oxford Bahan Rod Dhukungan: Fiberglass Werna: Ireng, Ijo Ukuran: 200x100x140cm / 78.74x39.37x55.12 Ukuran Paket: 50x25x10cm / 19.69x9.84x3.94 Wusana: Ing jero ruangan, ruangan Tema: Olahraga Jinis Olahraga: Golf MOQ: 1 pcs Paking: 1 pcs / tas nggawa
Rangefinder golf Laser teleskop
Rangefinder golf Laser teleskop
Napa kita butuh Rangefinder Laser Golf? Salah sawijining perkara sing paling angel diukur nalika sampeyan lagi anyar ing game yaiku jarak. Lan salah sawijining prekara sing "masalah lawas" yaiku jarak. Kasunyatane, kita kabeh duwe masalah ngramal jarak. Akurasi paling unggul nganti ± 0,3 yard ing jarak 200 yard, mung Feyond rangefinders sing bisa nemokake akurasi dhuwur iki ing pasar; Akurat nganti ± 0,55 yard saka 200-660 yard; Ukur ing Meter utawa Meter; Multiple mode (mode scanner tiang gendera, slope golf diatur, pangukuran kacepetan) Ukuran entheng & Kompak (bisa dicocogake ing kanthong): ukuran saku (110 * 65 * 38mm), Ringan (164g), luwih cilik lan luwih entheng tinimbang mesin pencari liyane. Baterai lithium CR2 tahan lama kalebu: 5000 kaping mati kanthi otomatis sawise 8 detik. Desain casing ergonomis, lembut (ABS + PP), liyane mung PP, rangefinder golf kita menehi pengalaman luwih apik. 6x nggedhekake kanthi fokus fokus dawa HD, monocular kanthi resolusi dhuwur; Bukti banyu lan kodhok; Kanggo akurasi, Feyond golf finder range kanthi kompensasi lereng golf kanthi otomatis ngitung jarak munggah utawa mudhun lan ditampilake karo jarak pin kanggo pin, supaya sampeyan bisa milih klub sing bener lan nggebug bal kanthi percaya dhiri. Teknologi Akuisisi Gendera Lanjut nyaring tiang gendera saka obyek latar mburi (cabang lan suket) sing nggawe sampeyan njupuk gendera. Prioritas Target Pertama bisa nyekel target pisanan / paling cedhak ing antarane sawetara pangukuran sing dipikolehi, tanpa ngenteni indikator sekunder, kayata geter. Luwih gampang nginstal lan ijol-ijolan batere mung kudu nutupi tutup, dibandhingake karo range golf liyane. Baterai lithium CR2 3V wis klebu, bisa nggunakake paling ora kaping 3000 kaping plus, mati kanthi otomatis sawise 8 detik. Barang hardshell premium sing awet terus nganggo zipper akses sing gampang, ora gampang deformasi, nglindhungi sing nemokake sawetara supaya ora kena pengaruh lan ngeculake. Gampang digawa, kanthi tali tertutup lan klip logam sing digantung ing tas golf, bisa diamanake saka jawah, sing cocog kanggo golf, moro, gunung, lan nggunakake ruangan, Waterproof. Kalebu tali sabuk yen sampeyan pengin nggawa range finder tanpa tas golf. Rincian Mini Golf Rangefinder; Range: 600m Werna: (Ireng, Abang, Biru, Putih, Abu-abu, Jambon) Jinis batere: 3V, CR2 * 1 Unit: M / YD Akurasi: ± 0,5m Tipe Laser: 905nm Keamanan mata: FDA (CFR 21) Tampilan lapangan: 7 ° Gedhene: 6X Diameter tujuan: 22mm Dhiameter mata: 16mm diameteripun murid: 3.7mm Diopter: ± 5D Cara nyetel diopter: Nyetel kaca mata Suhu operasi: 0 ° c- + 40 ° c Tampilan: LCD Ukuran: 110 * 65 * 38mm Bobot tanpa batere (g): 164g MOQ: 1 set
Grosir Kualitas Tinggi Golf Puting Mat golf ijo Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
Grosir Kualitas Tinggi Golf Puting Mat golf ijo Grosir- 深圳 市 飞 羊 运动 用品 有限公司
Mat ijo ijo Feyond sing ora teratur iki simulasi ijo golf nyata, mula sampeyan bisa ngrasakake rasa klub golf ing omah! Supaya sampeyan bisa seneng seneng main golf kapan wae, ing endi wae! Sampeyan uga bisa latihan nyelehake, sing dadi pilihan kanggo wong anyar! Digunakake ing Ngarep, kantor, garage, nyambut gawe utawa ing njaba omah, Gawe sayuran panggolekan sing gampang iki minangka cara paling gampang kanggo latihan game jangka pendek sampeyan. Permukaan Premium Nyelehake Turf Premium kanggo ngrasakake lan tumindak kaya sayuran ijo sing nyata. Sampeyan bisa ngatur warna ijo kanthi ukuran lan bentuk apa wae, lan uga nggawe logo dhewe. Ayo dadi duweke sampeyan. Yen digunakake, sampeyan bisa muter lan nglumpukake. Yen digunakake, sampeyan bisa langsung njupuk! Trep banget, uga ora bakal ngenggoni papan! Golf minangka game sabar lan sinau, lan pemain golf paling apik wis sinau meh saben jam saben dina nindakake ayunan, pendekatan, lan uga sinau supaya bisa tetep ngendhaleni nalika ana kahanan sing ora dikarepake. Saiki, sampeyan ora prelu ing lapangan golf utawa ing sawetara nyopir kanggo latihan lan nyampurnakake game. Sampeyan uga bisa rampung ing omah kanthi nyenengake tikar sing paling apik, sing nggawe kondhisi ijo kaya ing kebone mburi omah sampeyan. Dheweke ora mung golf sing nyelehake tikar kanthi bolongan, nanging asli, migunani, lan akeh sing bisa disesuaikan, kanggo menehi tantangan liyane. Rincian Golf Putting Green; Jinis: Masang Ijo Werna: Ijo Paket kalebu: 1Pcs / set MOQ: 1 pcs Materi: PP + PE Urip Suket: 6-10 taun
Produsen alat divot Golf profesional
Produsen alat divot Golf profesional
Iku desain inovatif sing nggawe cahya ijo bisa didandani. Pemain golf kudu nggawa alat divot ing lapangan golf supaya bisa ngrampungake karusakan apa wae sing dingerteni, ngewangi kursus kasebut tetep apik kahanan kanggo kabeh wong. Katrangan Rinci Yen sampeyan pengin ngatasi gadget golf utawa menehi hadiah, luwih becik tinimbang alat divot switchblade. Nduweni rong prong logam sing muter metu saka casing, kaya switchblade. Prong digunakake kanggo ndandani kerusakan ing gambut ing lapangan golf, biasane disebabake golf sing ngubungi suket karo klub-klube utawa bal golf sing mlebu ing ijo. Prongs saka alat divot switchblade dilebokake ing gambut ing pinggir njaba tandha. Pinggir banjur ditolak kanthi tliti menyang tengah kanggo nutup celah kasebut. Teknik iki digunakake saengga tandha dibenakake kanthi ora ana kerusakan maneh saka oyot suket. Bahan: stainless steel + paduan seng / aluminium / plastik Ukuran: 3 * 12cm (mbukak) Bobot: 47g MOQ: 10 logo: disesuaikan
  • 2017
    Pembentukan perusahaan
  • 50+
    Personel perusahaan
  • 1900+
    Area pabrik
Shenzhen Feyond Sports Co., Ltd.

Shenzhen Feyond Sports Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing bidang manufaktur lan ngrancang kumpulan produk golf lan cilik lan pasokan golf liyane, sing kalebu pabrik ing taun 1900sqm.


Dumunung ing Provinsi Guangdong ing China, kita bisa nyukupi kabutuhan saka macem-macem klompok pelanggan kanthi macem-macem produk golf; Saiki, kita adol lan pabrik kabeh jinis produk golf lan persediaan golf, kayata aksesoris golf paling apik, seri praktik golf, alat pelatihan golf lan pelatih ayunan golf lan produk olahraga golf liyane.


Olahraga Feyond kudu negesake filsafat "Feyond golf, Never Stop". Kita ngarep-arep sinau babagan panjaluk sampeyan lan nggawe bisnis sing hebat.

KASUS
Waca liyane
Kita ngarep-arep sinau babagan panjaluk sampeyan lan nggawe bisnis sing hebat.
Kasus Feyond-2
Kasus Feyond-2
Kasus-2. Kandang Hitting iki digawe kanggo lapangan golf Tionghoa, bakal digunakake kanggo pratice golf ing omah, kandhang golf biasane 3x3x3m, kita uga bisa nggawe ukuran, nanging umume wong nggunakake ukuran iki, lan uga bisa duwe kain target, sampeyan uga bisa nggawe desain utawa logo ing kain target, kita ora mung nggawe kandhang golf, nanging uga nggawe tikar golf, sampeyan bisa ndeleng saka vedio, biasane 1.5x1.5m. kita uga bisa ngasilake tikar golf liyane yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ndeleng saka katalog produk liyane, uga yen sampeyan butuh, kita bisa menehi bal golf, tee karet golf, klub golf bebarengan, sampeyan bisa tuku produk golf saka kita, ana sawetara pabrik kita dhewe, sawetara sing nyedhiyakake kooperator, kita bakal nyoba kanggo ngladeni sampeyan kanthi becik.
Golf kenek net Case1
Golf kenek net Case1
KASES Net set golf sing digawe iki digawe kanggo klien AS, adol Pasar AS lan Kanada, lan produke bisa didol, kabeh kalebu kurung pemukul amba, ing kandhang duwe kain target, bisa nggawe sampeyan desain lan logo ing kain target, uga duwe tikar golf, bola golf, tee karet golf, manual lan tas nilon gedhe kanggo ngemas kabeh. sampeyan bisa nggunakake ing kebon utawa ing klub, dolanan ing omah yaiku pilihan sing paling apik, yen sampeyan duwe kebon pribadi, gunakake kandhang desain iki minangka pengalaman sing apik banget, muga-muga sampeyan seneng lan tuku saka kita. Rincian: Ukuran kandhang: 2.2x3m Bahan kandang: Poliester Ukuran kain target: 1.5x1.5m Bahan kain target: Nylon Praktek golf: 2 lapis golf, 3 pcs per set, 3 warna (putih, biru, abang) Tee karet golf: 3 pcs saben set (putih, biru, abang) 1 pcs Tas nilon kanthi logo, manual 1 pcs MOQ : 500 set Wektu utama: 30-40 dina kerja
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten
Lampiran: